Έχετε κάποιο πρόβλημα όρασης;

Νιώθετε ότι η όρασή σας χρειάζεται βελτίωση;

Επισκευθείτε μας για να ελέγξουμε την όρασή σας ΔΩΡΕΑΝ!

Το κατάστημά μας, στην Ερμού 5, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο, για να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες μετρήσεις!

Ένας συνεργάτης μας Οπτομέτρης, μέσω των υπερσύγχρονων μέσων που διαθέτουμε έχει την δυνατότητα με ασφάλεια και υπευθυνότητα, να εντοπίσει τις δυσκολίες της όρασης σας ώστε να σας προτείνουμε σωστές, ποιοτικές και προσιτές λύσεις για την αντιμετώπισή τους!

Η μειωμένη όραση είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που μας δυσκολεύει στην καθημερινότητα και μας εμποδίζει να είμαστε αποδοτικοί. Είτε γιατί δεν έχουμε ελέγξει ποτέ την όρασή μας, είτε γιατί η συνταγή δεν είναι σωστή, είτε γιατί κουραζόμαστε από την συνεχή έκθεση στα ψηφιακά μέσα. Ιδιαίτερα τα παιδιά και οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, χρήζουν βοήθεια. Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα κιόλας για να τους βοηθήσετε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Η εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο εδώ και 115 χρόνια, η μέτρηση της όρασης, η εξειδίκευση πάνω στην εφαρμογή των φακών επαφής καθώς και στα προϊόντα χαμηλής όρασης, μας καθιστά ικανούς να ικανοποιούμε ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Είμαστε λοιπόν, σε θέση να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!!!

C: +30 2103231542